profileimage

In haar functie als psychosociaal consulent biedt Kelly ondersteuning aan vrouwen die geconfronteerd worden met psychologische, sociale en lichamelijke problemen. Ze wil een luisterend oor zijn en de vrouwen informeren en doorverwijzen zodat ze de hulp en de zorg krijgen die ze nodig hebben. Hiernaast begeleidt ze ook groepssessies waarin ze ook lichaamsgerichte technieken wilt inzetten om trauma te verwerken.

Kelly behaalde in 2003 haar diploma Politieke en Sociale Wetenschappen, specialisatie Communicatie, aan de Vrije Universiteit Brussel. Ze begon haar professionele loopbaan als lerares Nederlands aan anderstalige volwassenen in Brussel en als begeleidster van OKAN-kinderen in secundaire scholen. Het contact met mensen vanuit de hele wereld motiveerde haar om zich te gaan verdiepen in de psychologie van mensen. Deze mensen, voornamelijk vrouwen, vertelden hun verhaal en ze voelde dat het dit was dat haar zo interesseerde.

In 2017 begon ze met de studie Integratieve Psychotherapie, waarvan ze op dit moment haar laatste jaar vervolledigt. Als psychotherapeut wil ze zich verder specialiseren in lichaamsgerichte technieken rond traumaverwerking.