Koop een “My clit’collection” tas ter ondersteuning van GAMS!

In samenwerking met Les Nez à Nez verkoopt GAMS België tassen waarop clitorissen zijn afgebeeld om geld in te zamelen voor haar projecten om vrouwelijke genitale verminking (VGV) af te schaffen.

De clitoris in de schijnwerpers

De clitoris, een orgaan die centraal staat in de strijd van GAMS België voor een wereld zonder VGV, wordt gevierd met de “My Clit’Collection” accessoires van Les Nez à Nez.

Solidaire draagtassen

De “My Clit’Collection”-tassen zijn speciaal vervaardigd ter ondersteuning van verenigingen die strijden tegen genitale verminking, die seksuele en reproductieve rechten promoten als een integrerend deel van de mensenrechten, die strijden voor vrijheid, gelijkheid en waardigheid.

GAMS België ondersteunen is eenvoudig!

Bestel gewoon uw tas (of tassen) bij GAMS via 02 213 43 40 of via info@gams.be.

  • Prijs: € 10/ zak
  • Verzendkosten: te bepalen naargelang de bestelling
  • Details: tas met hengsels 100% katoen 140gr/m., afmeting : 38 x 42 cm, natuurlijke kleur en bedrukking in kleur, 1 zijde. Wassen op lage temperatuur.

Hoe zal het ingezamelde geld worden gebruikt?

De activiteiten van GAMS worden voornamelijk gefinancierd via projecten. Met deze projecten kunnen wij niet voorzien in alle behoeften van onze doelgroep in een precaire situatie (zoals vervoersbewijzen om deel te nemen aan activiteiten). Hiervoor hebben wij uw steun nodig, maar ook voor de organisatie van onze bewustmakings- en preventieactiviteiten.


No Replies to "Koop een “My clit'collection” tas ter ondersteuning van GAMS!"