Schrijf u in op de nieuwe juridische nieuwsbrief van GAMS!

Dit najaar lanceert GAMS België haar gloednieuwe juridische nieuwsbrief gericht op advocaten, beoefenaars van juridische beroepen (v/m/x) en andere organisaties om juridische kwesties in verband met vrouwelijke genitale verminking (VGV), gedwongen huwelijken en ander gerelateerd geweld te bespreken.

Een initiatief van de juridische dienst van GAMS België

Sinds 2019 biedt GAMS België juridische ondersteuning in het Frans en het Nederlands aan advocaten (v/m/x) en gespecialiseerde diensten met betrekking tot internationale en nationale beschermingsaanvragen. De VZW biedt specifieke informatie over jurisprudentie, doctrine en verduidelijkingen over VGV, gedwongen huwelijken en ander gerelateerd geweld. Deze juridische dienst treedt niet in de plaats van de advocaat in de procedure.

Juridische aspecten van vrouwelijke genitale verminking

GAMS België heeft deze nieuwsbrief ontwikkeld om advocaten (v/m/x) en andere organisaties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de juridische kwesties rond VGV en ander geweld tegen vrouwen en meisjes in de context van nationale en internationale bescherming.

Binnen dit kader zult u vinden

  • Het laatste juridische nieuws
  • Uitnodigingen voor relevante evenementen
  • Nieuwe publicaties
  • Nieuwe wetsteksten

De nieuwsbrief wordt om de twee maanden verzonden en gearchiveerd op onze website onder het tabblad “Juridische ondersteuning”.

Hoe inschrijven?

U kunt zich inschrijven via de website van GAMS: http://gams.be/nl/nieuwsbrief/

Zorg ervoor dat u het vakje “Juridisch” aanvinkt om u specifiek te abonneren op de juridische nieuwsbrief. Het vakje “Algemeen” laat u ook toe u in te schrijven op de algemene nieuwsbrief van GAMS, die gericht is aan een breder publiek.

Ik schrijf me in!

Nog vragen?

U kunt contact opnemen met Keyla Lumeka, juridisch medewerkster bij GAMS België:

U kunt ook contact opnemen met het secretariaat van GAMS op 02 219 43 40 of via info@gams.be indien u manueel aan de mailinglijst wenst te worden toegevoegd.


No Replies to "Schrijf u in op de nieuwe juridische nieuwsbrief van GAMS!"