Overstromingen: oproep steun

De recente overstromingen hebben in ons land veel schade aangericht. Duizenden gezinnen hebben alles verloren en moeten nu verhuizen en opnieuw beginnen. Een deel van onze doelgroep is ook zwaar getroffen door deze gebeurtenissen. Veel alleenstaande moeders met hun kinderen hebben alles verloren, vooral in Verviers.

DOE EEN DONATIE

GAMS doet beroep op donaties om de door de overstromingen getroffen doelgroep te ondersteunen. Wilt u hen een hart onder de riem steken? Schenk uw gift op BE37 0012 8683 3928 met de mededeling “2021 Overstromingen Speciale Donatie”.

NB: Donaties boven €40 zijn fiscaal aftrekbaar.

ONDERSTEUNING IN ADMINISTRATIEVE PROCEDURES

GAMS ondersteunt de doelgroep intussen ook via de vrijwilligers en cobemiddelaars (v/m/x). Ze zijn beschikbaar om te vertalen vanuit Afar, Somalisch, Peul, Tigrinya, enz., om de administratieve procedures te vergemakkelijken (huisvesting zoeken, verzekeringen, enz.).

Dank u voor uw steun en vrijgevigheid!

 


No Replies to "Overstromingen: oproep steun"