Doe een schenking aan GAMS België voor het einde van 2020 en profiteer van een belastingvermindering van 60%

Dit jaar heeft de COVID-19 crisis vele sectoren, waaronder die van de verenigingen zonder winstmerk, ondermijnd. Om alle soorten publiek te kunnen ondersteunen, inclusief vrouwen in een kwetsbare situatie, heeft GAMS België uw giften nodig. 

60% belastingvermindering in 2020

Goed nieuws: in 2020 zal de belastingvermindering voor donaties stijgen van 45% naar 60%. Om in aanmerking te komen hoeft u alleen maar een of meer donaties van €40 of meer te doen in het jaar 2020.

Met andere woorden, als u voor het einde van 2020 een schenking van €100 doet, kost u dit eigenlijk €40 en wordt €60 van uw belastingen afgetrokken.

Ontvang het belastingcertificaat in 2021

Als u een schenking doet van meer dan €40, stuurt GAMS België u in 2021 een fiscaal attest, zodat u uw belastingaangifte dienovereenkomstig kunt invullen.

Uw vrijgevigheid zal het verschil maken

Voor GAMS België is het aantal begunstigden in een kwetsbare situatie alleen maar toegenomen. Daarnaast is publieke financiering het moeilijkst te bekomen voor deze doelgroep.

Door een donatie te doen aan GAMS België, neemt u deel aan de ondersteuning, bescherming en verzorging van alle vrouwen met een migratieachtergrond die geconfronteerd worden met gendergerelateerd geweld, zoals vrouwelijke genitale verminking en gedwongen huwelijken.

Het is een win-win situatie: door een beetje magie in het leven van de meest kwetsbare mensen te brengen, profiteer je van een belastingvermindering!

Doe een gift

 


No Replies to "Doe een schenking aan GAMS België voor het einde van 2020 en profiteer van een belastingvermindering van 60%"