Voeg uw organisatie toe aan de ACCESS sociale kaart

ACCESS: Onlangs lanceerde GAMS België een sociale kaart voor organisaties en professionals werkzaam rond gendergerelateerd geweld in migratiecontext. Deze tool wordt regelmatig geüpdatet. U kunt uw organisatie dus nog steeds toevoegen.

Is uw dienst toegankelijk voor migrantenvrouwen geconfronteerd met gendergerelateerd geweld?

Vrouwen met een migratieachtergrond lopen een groter risico geconfronteerd te worden met gendergerelateerd geweld. Bovendien is het soms moeilijk toegang te vinden tot ondersteunende diensten. Om deze toegang te vergemakkelijken, streven wij ernaar zo veel mogelijk diensten uit de sociale, medische, psychologische en juridische sector op deze kaart zichtbaar te maken.

Vergemakkelijk de toegang tot uw diensten!

De kaart toont organisaties die, net als u, werken met migrantenvrouwen die te maken hebben met gendergerelateerd geweld.

Gebruikers (betrokken personen of professionals) kunnen op de interactieve kaart informatie en contactgegevens krijgen omtrent specifieke en individuele vragen.

Voeg uw organisatie toe

Bent u al geregistreerd? Aarzel dan niet de info te verspreiden.

Als uw diensten al op de sociale kaart verschijnen, is dat geweldig! Voel je vrij om de informatie te verspreiden binnen je netwerken om ervoor te zorgen dat de sociale kaart zo volledig mogelijk wordt.

Nog vragen?

Neem contact op met Daniela Bishop, communicatieverantwoordelijke: communication@gams.be


No Replies to "Voeg uw organisatie toe aan de ACCESS sociale kaart"