22.10.2016 – Filmvoorstelling “Desert Flower” en Keniaanse Dans door Susan Wanjiru

Op 22 oktober organiseert GAMS vzw met de steun van Gelijke Kansen Vlaanderen een filmvoorstelling en filmbespreking van “Desert Flower” in het kader van de strijd tegen VGV. Daarna zal Susan (co-bemiddelaarster bij GAMS vzw) traditionele Keniaanse dans voorstellen. We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Programma:

14.00 Onthaal 

14.30 Voorstelling GAMS vzw 

15.00 Filmvoorstelling: ‘Desert Flower’ 

  • De film ‘Desert Flower’ vertelt het levensverhaal van Waris Dirie. Zij werd als kind besneden en ontvluchtte haar land om te ontsnappen aan een gedwongen huwelijk. Ook in het gastland wordt ze geconfronteerd met enkele moeilijke ervaringen. Deze film vertelt over de ervaringen van Waris Dirie.

17.00 Film bespreking 

17.30 Dansvoorstelling door Susan Wanjiru 

  • Susan Wanjiru zet zich graag in om mensen in moeilijke situaties te helpen. Als co-bemiddelaarster bij GAMS vzw wil ze ook de bewustwording omtrent VGV stimuleren. Vandaag doet ze dit aan de hand van een voorstelling van traditionele Keniaanse dans.

18.00 Afsluiting 

 


No Replies to "22.10.2016 - Filmvoorstelling "Desert Flower" en Keniaanse Dans door Susan Wanjiru"